lauantai 20. syyskuuta 2014

1. Uusi alku

Uuden blogin ensimmäisen kirjotuksen tekeminen on ollu mulle aina hankalaa. Pitäiskö esittäytyä? Pitäiskö kertoa mistä tää blogi kertoo? Mutta eikö se selviä muualtakin? No, kerron sillain pikaisesti jotain asioita, mitä tänne eksyvä lukija nyt ehkä haluaa tietää.
Tämä ei oo muoti-, valokuvaus-, harrastus-, leivonta- eikä edes runoblogi. Tää blogi sisältää kaikkea mitä vaan keksinkään kirjoittaa. Kaikkea mitä mun päässä pyörii, mitä ajattelen, mitä tunnen. Pätkiä mun elämästä, omia kokemuksia, mielipiteitä, valokuvia tai ehkä joskus vaikkapa runoja. Ja kokemuksesta voin kertoa, että jokainen blogiteksti saattaa olla ihan erilainen. Tai sitten samanlainen, en sitä mitenkään etukäteen suunnittele. 
En hae tällä blogilla huomiota. En kerjää tykkäyksiä, en kerjää sääliä jos kerron omista kärsimyksistäni. En kirjoita koska haluan lukijoita, vaan kirjoitan koska haluan kirjottaa. Haluan purkaa mun ajatuksia, tyhjentää päätä, kertoa elämästäni ja ehkä - eihän sitä koskaan tiedä - kerron joskus jotain mistä joku toinen saattaa hyötyä. 
Tekstejä saa tietysti kommentoida. Jos jollain on jotain purnaamisen aihetta, niin antaa tulla vaan! Jos joku haluaa kertoa omista kokemuksistaan, niin kuuntelen enemmän kuin mielelläni. Jos joku haluaa jakaa murheita tai iloja, haukkua mut pystyyn tai lähteä tältä sivustolta kauas pois lukematta ainuttakaan blogikirjoitusta niin siitä vaan! 
Jotkut kirjoitukset voi vaikuttaa ulkopuolisen silmin pelkältä valittamiselta. Ainaiselta angstaamiselta, säälin kerjäämiseltä, huomion hakemiselta, valittamiselta, valittamiselta ja valittamiselta. Siinä tapauksessa et ehkä itse oo ollut samassa tilanteessa kun minä. Että haluat puhua. tyhjentää päästä ilot ja kurjuudet, jakaa palasia elämästäsi. Kaipaat jotain joka kuuntelee, vaikka se olis sitten pelkästään tää blogi. On asioita, joista en halua puhua naamatusten kenellekään. On asioita, joista en edes voi puhua. Siks kirjotan tänne, tavallaan nimettömänä. Pelkkänä Essinä. Kirjotan niin avoimesti kun anonyyminä voin ja olen niin rehellinen kun pystyn. 
Tässäpä tämä ensimmäinen, vähän suuntaa antava blogikirjoitus. :) Kuulemisiin!

Ps. Jotkin lisäämistäni kuvista saattaa olla itse otettuja. Jos niin on, mainitsen asiasta. Ja niitä kuviahan ei sitten ilman lupaani kopioida eikö? :D Suurin osa kuvista joita lisään tänne kirjoituksiin on kopioitu internetin ihmeellisestä maailmasta, alla olevakin on raa'asti googlen tarkennetulla kuvahaulla haettu ja hakukriteerinä oli se, että kuva on "vapaasti käytettävissä/kopioitavissa". Yritänkin siis katsoa etten kopiois hirveesti mitään kovin laittomasti. :)
Pps. Lupasin kertoa lyhyesti, mutta tais vähän karata käsistä. :D Mutta oli paljon asiaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti